Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme de inchidere centralizata Pfaffenhain - Germania
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ABUS-Pfaffenhain Sisteme de inchidere centralizata- permit realizarea oricarei configuratii MasterKey la cele mai inalte standarde de calitate made in Germany.

Incepand cu banalul sistem de inchidere centralizata si incheind cu sistemele complexe / profesionale de inchidere, ABUS-Pfaffenhain prezinta personalitate – portofoliu international. Atunci cand se pune problema combinarii sistemelor comune intregii lumi, noi suntem cei care acceptam provocarea – si ii raspundem prin solutii internationale fabricate in Germania.

De la sistemele complexe pentru o fabrica si pana la profile individuale, ABUS-Pfaffenhain implineste dorinta fiecarui client si produce gama completa: solutii pentru orice tip de probleme.
- Sistemele de inchidere marca Pfaffenhain permit realizarea oricarei configuratii Master Key la cele mai inalte standarde de calitate “made in Germany”.
- Cilindrii in sistem Master permit restrictionarea accesului de catre General Master Key in anumite incaperi.
- Pentru fiecare sistem Master Key realizat producatorul inmaneaza beneficiarului organigrama sistemului si un code card pe baza carora se vor multiplica chei sau se va extinde sistemul in viitor.
- Cilindrii se pot realiza in orice varianta( cilindru dublu, jumate de cilinddru, cilindru lacat, cilindru yala) si orice dimensiune .
- Cheile si pinii cilindrilor sunt din argint nou – rezistenta sporita la uzura.
- Principalul avantaj al sistemul Master Key este ca se evita folosirea unui numar mare de chei care ar trebui eventual inscriptionate cu denumirea incaperii operate.
- Sistemul Master Key poate fi montat la locuinte, hoteluri, sedii de birouri, fabrici,depozite etc., fiind cu siguranta necesare in orice cladire cu mai mult de 3 incuietori.
- Alcatuirea organigramei precum si consultanta in alegerea tipului de sistem Master Key potrivit sunt gratuite.
Din Gura in Gura